2017. január 22. 15:33 - szbala28

A Colts kirúgta Ryan Grigson GM-et

YEAAH BOIII! Megtörtént az, amit sokan már tavaly reméltek. Pagano marad 2017-re.

A 2012-es drafton kívül nem volt jó döntése. Trent Richardson trade bust lett, rengeteg bust pick és free agent igazolások. Nem véletlen, hogy a Colts a középmezőnybe került és miatta. Védelmet semennyire nem sikerült összeraknia és az offense falat is elhanyagolta, aminek Luck látta kárát. Legangyobb wtf?! momentje az volt, amikor 2015-ben kihúzta az első körben Dorsettet, ahelyett hogy a lyukas falat vagy védelmet erősítené. Természetes Dorsett a liga egyik legrosszabb WR-e nulla productionnel. 

A csapatnak a morálja se volt jó. Amikor McAfee olyat tweetel kirúgására, hogy "Thank God", akkor az sok mindent elmond. Jogtalan arroganciával jellemezte Grigsont, akit nem nagyon szerettek a játékosok. Reggie Wayne is hasonló szépeket mondott róla az NFL Networknek.

Hogyan tovább?

Voltak pletykák, hogy Peyton Manning jön a helyére, de ezt Irsay cáfolta. Valószínűleg Jimmy Raye III jön majd a helyére,aki Vice President of football operations pozícióban volt a csapatnál, de külső emberek is érkezhetnek még. Igazából mindegy is ki jön. Grigsonnál rosszabb nem lehet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4x15.blog.hu/api/trackback/id/tr8712145549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása