2017. január 28. 15:10 - szbala28

Mad Skillz

A Pro Bowl évről évre egyre unalmasabb. Ide-oda tologatták a helyszínt, a klasszikus Hawaii helyett volt az adott Super Bowlt rendező városban, most épp Orlandoban rendezik. Próbálták felpezsdíteni draftolással, a klasszikus AFC - NFC helyett, de ez két év alatt megbukott. Idén viszont visszahozták a csütörtökön megrendezett skills showdownt.

A Pro Bowl egy vicc kategóriába tartozik. Egyre több játékos mondja le, idén az AFC csapatába majdnem Brock Osweiler került be a lemondások miatt. A helyszínnek szerintem nem kéne változnia. Hawaii maradhatna. A meccs viszont tényleg komédia. Sajnos ebből soha nem lehet olyan, mint egy NBA All-Star game. A védelmeket szabályozzák, a játékosok nincsenek rendesen összeszokva, nagyon alap játékokat hívnak. De idén sikerült valami élvezhetővel előrukkolniuk. Öt különböző feladat, ami tényleg szórakoztató és látványos. Precision Passing, Best Hands, Power Relay, Drone Drop és kidobós. Remélem még sok ilyet fogunk látni.

Precision Passing

Irányítóknak tartják, az amit a neve is mond: célba dobás. Vannak mozgó, forgó, messze lévő célpontok és ezekből kell minél többet eltalálni 1 perc alatt. 

Best Hands

Elkapóknak kell különböző elkapásokat bemutatni a lehető legrövidebb idő alatt. Kétkezes, egykezes, oldalvonal melletti és az úgynevezett "over the shoulder" tehát váll fölötti elkapásokat. 

Power Relay 

Váltó verseny, amire erőre és gyorsaságra épül. Elsőként egy 113 kilós falat kell felemelni, majd két embernek kell elhúzni egy-egy 136 kilós betontömböt 10 yardra, utána hárman tolnak el egy 317 kilós objektumot 15 yardra végül pedig a klasszikus 40 yard sprint. 

Drone Drop

Ha valaki szereti a modern technikát használni és újításokat bevezetni, az az NFL. Egy drone felvisz egy labdát a magasba, leejti és a meghatározott területen belül elkapni. Két lehetősége van mindenkinek, ha egyszer sem kapja el kiesett. So 21. század

Dodgeball

Végül pedig a klasszikus kidobós. AFC az NFC ellen, mint az iskolában. Mindegyik challenge jó volt, de ez volt a legviccesebb. Jó volt látni, ahogy egy iskolás játékot játszanak és ők is élvezték. Egy kicsit megjött a kedvem ettől kidobósozni, partizánozni egyet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4x15.blog.hu/api/trackback/id/tr6312162557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása