2017. január 20. 13:17 - szbala28

60 seconds of tojáslabda

Rövid hírek az NFL világából. Sérülések, Antonio Brown a rosszfiú és költözés.

Sérülések: Jordy Nelson (borda) és Morgan Burnett (comb) a rehab csoporttal edzettek szerdán. Ian Rapoport szerint kevés az esély Nelson játékára („unlikely to play”). Adams sem edzett szerdán, akinek a bokája sérült meg a Cowboys ellen a negyedik negyedben, de később visszatért a pályára. Ő csütörtökön már edzett szóval játéka nem hiszem, hogy kérdéses lenne. Geronimo Allison is hasonló sérült lábakon áll, mint Adams az ő játéka is szinte biztosra mondható. A Packerstől még Rollinsról érkezett hír, aki egyre közelebb van a visszatéréshez az agyrázkódás protokollból. Lehet, hogy már játszhat a hétvégén.

A Seahawks ellen sérülést szenvedő Adrian Claybornt (tricepsz szakadás) IR-ra tette a Falcons. Így az Atlanta a védőfalember kiesésével egy kezdőjátékost vesztett, aki ha továbbmennek se fog a döntőn játszani. Rodgers ellen jól jött volna az a kis segítség a Falcons pass rushnak. Julio Jones sem edzett csütörtökön. Lábujj sérüléssel küszködik, ami miatt kihagyott két meccset a szezonban, de ő is biztosan játszani fog. Gabriel és Babineaux limited státuszban voltak.

A Patriotsba visszatér Chris Hogan, így még egy célponttal bővül Brady arzenálja. Bennett, Hightower, Amendola, Malcolm Mitchell és Jabaal Sheard limitáltan vettek részt az edzésen, de játékra készen lesznek.

Steelersnél Ladarius Green volt limitálva, aki még mindig az agyrázkódás protokollban vesz részt. Csütörtökön társult hozzá James Harrison, tricepsz és váll sérülésekkel bajlódik, de nem kell aggódni a Steelers fanoknak, hiszen a meccs után egyből az edzőterembe ment Harrison, hajnali 4kor már emelgette a súlyokat. Le’Veon Bell személyes okokból maradt távol.  Valamint beköszöntött a nátha szezon, számos Steelers játékos náthával küzdve edzett a minap.

Friss hír, hogy Andrew Luck jobb vállát, amivel egész évben fent volt a sérültlistán meg kellett műteni. Ezen nem csodálkozom, hiszen a fal soha nem volt előtte acélos, őt ütötték meg legtöbbször amióta játszik a ligában, tavaly is a fél szezont ki kellett hagynia. Jövőre elméletileg felépül (6 hónap a teljes felépülési idő), de azért Grigsont, aki összerakta köré a keretet, beraknám az előszezonban a fal mögé, hátha nem lesz többé GM a Coltsnál.

A Raiders beadta kérelmét Las Vegasba költözéshez. Ha 32 tulajból 24 elfogadja jövőre már a bűn városában játszhatnak a fosztogatók. Kíváncsian várom, ha elköltöznek a Black Hole hogyan fogja majd ezt viselni. Szerintem jobb lenne, ha maradnának. Üzleti szempontból jobb Vegasban lenni, de nem hiszem, hogy olyan fanatikus és félelmetes szurkolótábora lenne majd a csapatnak, mint Oaklandben. Szüksége van az NFL-nek az ilyen szurkolókra, hiszen a liga népszerűsége csökken az USA-ban. Ellenben a Chargers-el ők viszont csak 2020-ban költöznének, amikor is elkészülne az új stadion.

Antonio Brown büntetésre számíthat a ligától és a csapattól is egyaránt, amiért Facebookon live streamelt a meccs végén, ezzel szabályokat sértett meg. Továbbá rossz fényben tűntette fel Tomlint, aki az asshole jelzőt használta a Patriotsra. Nem hinném, hogy bárkit meglepne, hogy elhangoznak ilyen szavak az öltözőben, biztos vagyok benne, hogy a maradék 31 csapat száját se mosták ki szappannal, csak éppen azok nem kerülnek a nyilvánosság elé. A média ezt felfújja. Itt egyedül Brown a bűnös, aki megszegte a szabályokat, illetve a belső légkörről, ami csak rájuk tartozik, adott a külvilágnak képet. Büntetést is fog kapni érte. Azóta Edelman is beszólt a Steelersnek, de Big Ben megvédte a csapatát, tehát a feszkó egyre inkább növekszik. A kérdés itt annyi, hogy ez és az újságírók folyamatos piszkálása mennyire fogják a Steelerst hátráltatni. Abban biztos vagyok, hogy a Patriots ezt extra motivációnak fogja használni. Majd vasárnap kiderül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4x15.blog.hu/api/trackback/id/tr2112140419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása